Viser 1–16 af 334 resultater

 • Tilbud Angulus Begynder Sandal m. velcro - Angulusbrun - Str. 22

  Angulus – Begynder Sandal m. velcro – brun – 22

  563 kr.

  Vlg en komfortabel og stilfuld sandal til din lille skat med Angulus Begynder sandal med velcro. Angulus har designet disse sandaler i en smuk Angulusbrun farve med en lukket model og velcrolukning over vristen for nem pasning. De har ogs en fast hlkappe og er justerbare for optimal komfort. Denne sandal er den perfekte pasform til de sm fdder, der har brug for ekstra sttte.

 • Tilbud Begynder Sandal m. velcrolukning - Make-Up

  Angulus – Begynder Sandal m. velcrolukning – Make-Up – 20

  563 kr.

  Udsalg på Angulus Begynder Sandal m. velcrolukning! Disse flotte sandaler fra danske Angulus er den perfekte følgesvend til din lille prinsesse. De er i en lukket model og har en fast hælkappe, plus velcrolukning for let og sikker pasform. Det pudderfarvede læder og komfortable sål gør denne sandal til det perfekte både til hverdag og fest. Str. 20 Make-Up.

 • Tilbud Angulus Begynder Sandal m. velcrolukning - Pudder - Str. 22

  Angulus – Begynder Sandal m. velcrolukning – Pudder – 22

  563 kr.

  Kb Angulus begynder sandal m. velcrolukning i pudder farve lige nu! Denne stilfulde sandal fra Angulus er den perfekte sommerudgave, nr du har brug for ekstra sttte og holdbare materialer. Den er udstyret med et justerbart velcro lukningssystem og lderbekldning, som giver en behagelig pasform og slidstyrke. Sandalerne er ideelle til de mindste ftter i str. 22. Kb den nu og se, hvor komfortabel den er!

 • Tilbud Begynder Støvle Velcro - Navy

  Angulus – Begynder Støvle Velcro – Navy – 20

  325 kr.

  Velcrolukninger. Stvlen er ideel til brns frste skotr, da de let kan tages af og p. Den har ogs en robust og slidstrk sål. Den er komfortabel og perfekt til daglig brug. Angulus begynderstvle er et godt valg til brn, der elsker komfort og mode.

 • Tilbud Begynder støvlet m. elastik og lynlås - Cognac - Str. 23

  Angulus – Begynder støvlet m. elastik og lynlås – Cognac – 23

  563 kr.

  Egenskaber: – Super flot cognacbrun begynderstøvle fra Angulus – Elastik og lynlås, så støvlen er dejlig nem for børnene at tage af og på – Indvendigt har støvlerne en lkker læder bund – Et must for ethvert barns garderobe Udsalg! Disse smukke begynder støvler har alt hvad dit barn behøver for at se trendy og moderigtig ud. Angulus opfylder alle dine ønsker med den elegante og stilfulde begynder støvle med elastik og lynlås. Få dem nu og gør dit barn glad!

 • Tilbud Begynder støvlet m. elastik og lynlås - Makeup/Beige - Str. 23

  Angulus – Begynder støvlet m. elastik og lynlås – Makeup/Beige – 23

  563 kr.

  Which helps provide a better and more comfortable fit for your child’s foot. Stvlen har desuden en praktisk lynls, s stvlen hurtigt kan tages af og p. Den er ideel til brns fdder, da stvlen er fremstillet i et blndet lder, som former sig efter brns fdder og giver ekstra komfort. Stvlen har en feminin pasform og str i strrelse 23.

 • Tilbud Begynder TEX Støvler - Black - Str. 23

  Angulus – Begynder TEX Støvler – Black – 23

  600 kr.

  Gå ikke glip af disse begynder TEX støvler fra det danske mærke Angulus. De super lækre støvler er lavet i lækkert skind og har en omkreds af sort ruskind i støvlens top. Disse støvler har en høj model, og en god pasform, der giver optimal fodkomfort. Få dem i denne sorte farve og størrelse 23, der er perfekt til de yngste. Giv dit barn et par kvalitetsstøvler fra Angulus, der skaber den perfekte balance mellem komfort og stil.

 • Tilbud Begynder TEX Støvler - Leopard - Str. 20

  Angulus – Begynder TEX Støvler – Leopard – 20

  600 kr.

  Opdag stilfulde vinterstøvler fra Angulus med dette leopardmønster. Perfekt til begyndere! De lækre støvler er designet med brunt og sort skind, og har en brun detalje bagpå. Angulus står for kvalitet og stil – perfekte vinterstøvler til den professionelle.

 • Tilbud Begynder TEX Støvler - Powder - Str. 20

  Angulus – Begynder TEX Støvler – Powder – 20

  600 kr.

  En kraftigt forstvlet sål, der giver et godt greb på overfladen, og stvlen er foret med varm uld i ruskind. Det indvendige stik er lavet med lkkert skind og holder fdderne varme og tørre. Disse begynder stvler fra Angulus er den perfekte vinterstvle, der holder fdderne varme og sknne hele tiden. Hj kvalitet, komfort og god støtte til fdderne gør de her stvler til et must have for vinterbrugere.

 • Tilbud Angulus Begyndersandal m. sløjfe og velcro - Rose - Str. 22

  Angulus – Begyndersandal m. sløjfe og velcro – Rose – 22

  563 kr.

  Rose begynder sandal med velcro fra Angulus Super flotte Angulus begynder sandaler i rosa læder med velcrolukning over vristen. Sandalerne fra danske Angulus er i en lukket model og har en fast hælkappe. De har en flot detalje med en sød sløjfe på skoe

 • Tilbud Begyndersandal m. sløjfe og velcro - Støvet Mint

  Angulus – Begyndersandal m. sløjfe og velcro – Støvet Mint – 20

  563 kr.

  Støvet mint begynder sandal med sløjfe og velcro fra Angulus Super flotte Angulus begynder sandaler i støvet mint læder med sløjfe og velcrolukning over vristen. Sandalerne fra danske Angulus er i en lukket model og har en fast hælkappe. De har en flot

 • Tilbud Begyndersandal m. velcro - Make-up - Str. 20

  Angulus – Begyndersandal m. velcro – Make-up – 20

  599 kr.

  De er perfekte til barnets frste skridt. Sdme og komfort er kombineret i disse sandaler, som er lette og fleksible og har en flot, behagelig pasform. Det er en sandal, som vil f dit barn til at f en god start p sin skolegng. Disse sandaler er i strrelse 20 og perfekte til de helt sm brn. Kb disse lkre Angulus begynder sandaler i pudderrosa lder med velcrolukning og fr et par komfortable og stilfulde sko til dit barns frste skridt.

 • Tilbud Begyndersko Velcro - Cognac - Str. 20

  Angulus – Begyndersko Velcro – Cognac – 20

  450 kr.

  Super flotte cognacfarvede begyndersko fra det danske mrke Angulus til brn. Skoen er lavet af et lkkert skindmateriale med brun ruskind i toppen. Begynderskoen er en hj model, som giver en god polstring.

 • Tilbud Angulus Chelsea Støvler - Black - Str. 23

  Angulus – Chelsea Støvler – Black – 23

  638 kr.

  Ikke bare smart og flot, men også yderst komfortabel og slidstrække. Giv dit barn den bedste start på vinteren og køb Angulus Chelsea Støvler, Black, str. 23.

 • Tilbud Chelsea Støvler - Pink/Beige - Str. 25

  Angulus – Chelsea Støvler – Pink/Beige – 25

  638 kr.

  Angulus Udsalg – Angulus – Chelsea Støvler – Pink/Beige – 25 Få et stilfuldt look med disse smukke pink/beige Chelsea støvler fra danske Angulus. Støvlerne har en blank overflade og et lækkert brogue design på snuden. Med en god elastik i begge sider omkring anklen, er disse støvler både komfortable og fashionable.

 • Tilbud Angulus Chelsea Støvler - Rose/Beige - Str. 23

  Angulus – Chelsea Støvler – Rose/Beige – 23

  638 kr.

  Angulus Chelsea Støvler er en smuk og stilfuld sko, der er udført i en flot rosa og beige farve. Den har en blank overflade med et lækkert brogue design omkring snuden, og en god elastik på begge sider af anklen, der gør det let at tage støvlen på. Str. 23 passer perfekt til små fødder. Angulus Chelsea Støvler er det perfekte valg takket være sin holdbarhed og komfort. Investér i kvalitet med Angulus Chelsea støvler.