Viser alle 4 resultater

 • FIZIK Gravita Versor Flat Cykelsko - Grå

  FIZIK Gravita Versor Flat Cykelsko – Grå

  1.199 kr.

  FIZIK Gravita Versor Flat Cykelsko – Grå er designet til at føre dig hurtigt og kontrolleret ned ad bjerget. Med sin vægt på kun 270 g (i størrelse 42 – 1/2 par) er den let og håndterbar. Støvlen fås i størrelser 36-48 (37 til 47 også i halve størrelser) og er ideel til Downhill og Enduro. Professionel støvle struktur med snørebånd for at sikre den perfekte pasform. Se FIZIK Gravita Versor Flat Cykelsko – Grå for en sikker, hurtig og kontrolleret cykeloplevelse.

 • FIZIK Gravita Versor Flat Cykelsko - Sort

  FIZIK Gravita Versor Flat Cykelsko – Sort

  1.199 kr.

  FIZIK Gravita Versor Flat Cykelsko er designet til at føre dig hurtigt og kontrolleret ned ad bjerget. Ved kun at veje 270 g (for et halvt par i størrelse 42) er denne støvle både let og komfortabel. Støvlen er tilgængelig i størrelserne 36-48 (37 til 47 også i halve størrelser). Denne støvle er perfekt til downhill og enduro cykling, fordi den er både let og komfortabel. Uanset hvor hurtigt du skal ned, giver FIZIK Gravita Versor Flat Cykelsko dig den bedst mulige kontrol med hver skridt du tager. Med snørebånd til at sikre en god pasform, er denne støvle det perfekte valg for alle offroad cyklere. Giv dig selv det bedste greb og kontrol med FIZIKs Gravita Versor Flat Cykelsko – nu på udsalg!

 • Tilbud Shimano XM900 MTB SPD - Grå

  Shimano XM900 MTB SPD – Grå

  Original price was: 1.899 kr..Current price is: 1.519 kr..

  Opgrader dine cykeloplevelser med Shimano XM900 MTB SPD – Grå! Denne højtydende vandrestøvle er skabt til de mest ekstreme eventyr. Perfekt til både helårs- og vinterbrug. Tag dine off-road eventyr til næste niveau med XM9 – professionel beskyttelse og holdbarhed!

 • Tilbud Vero Moda kjole VMROBERTA - Chocolate Chip

  Vero Moda kjole VMROBERTA – Chocolate Chip

  Original price was: 1.700 kr..Current price is: 850 kr..

  Flot kjole i 100 % læder. Style med en strømpebuks og en støvle for det perfekte efterårs- og vinterlook. Materiale: 100% Læder – Lam